Як відключити додавання тегів до фотографій в Twitter

Твіттер недавно активується новий особливість in мікроблогів мережі, А саме фото тегів. Найбільше відвідувачів Twitter вже знаєте роль цієї функції, вже маючи достатньо досвіду роботи з фото тегів від іншого популярна соціальна мережа, Facebook. Зокрема, через цю функцію, користувачі можуть ідентифікувати si щ тег різні люди в Фотографії, розміщені на Twitter (Можливо 10 теги в одній картині).

Twitter-фото-тегів

Однак у порівнянні з Facebook, Де він в значній мірі заснована на іншому запитів (закриті групи друзів формування поділ інформація), Твіттер кожен може слідувати будь-кому, це означає, що багато користувачів не задоволені можливістю бути визначені невстановленими особами через теги з випадкових фотографій розміщені в мережі.

Якщо вашого занепокоєння і що недоторканність приватного життя будуть поставлені під загрозу нової особливістю фото тегів Доступний в Twitter, ви можете відключити цю функцію, дотримуючись наведених нижче інструкцій.

Користувачам пропонується 3 варіанти з точки зору Нова функція для фото тегів доступний в Твіттер:

  • Дозвольте іншому відзначати мене на фотографіях - Дозволяє будь-якому користувачеві на Твіттері, щоб дати вам позначати фото Відповідали
  • Тільки дозволити людям я слідувати, щоб помітити мене в phots - Тільки користувачі, які слідують їх на Twitter, щоб помітити uiasca в картинках
  • Не дозволяйте нікому, щоб помітити мене на фотографіях - Чи не дозволяє будь-якому користувачеві на Твіттері, щоб дати вам тег в будь-яких фотографій, опублікованих у мережі

ці параметри конфіденційності доступні як сайт Твіттер (Версія Web) І мобільні додатки для Android si Ios. Для управляти / виключити фото тегів через сайтВідвідайте ваш Твіттері і перейти до Установки> Безпека та конфіденційність (Стовпець ліворуч). Тоді перейдіть до розділу недоторканність приватного життя і натисніть кнопку Не дозволяйте нікому, щоб помітити мене на фотографіях (Або, якщо ви віддаєте перевагу, виберіть Тільки дозволити людям я слідувати, щоб відзначати мене на фотографіях).

phototagging-конфіденційності Twitter

Для мобільних додатків на Android і IOS Twitter, виконайте такі дії:

  • Ios - Дайте торкніться значка настройки, Тоді Ім'я облікового запису Ви; екран прокрутки до кінця Список опцій, А в недоторканність приватного життя, Будь ласка, натисніть на Фото Tagging; потім відключити функцію використання перемикач відображається у правій (верхньої частини екрану)

IOS-твіттер-phototagging

  • Android - Дайте торкніться значка меню (Три очки відображається вертикально) з правом верхньому кутку та виберіть настройки; Потім на екрані відображається, зніміть прапорець Хто може відзначати мене на фотографіях

андроїд-твіттер-phototagging

НАЛАШТУВАННЯ STEALTH - Як відключити фото Tagging функцію в Twitter

Як відключити додавання тегів до фотографій в Twitter

Про автора

хитрість

Залишити коментар