Як ми можемо заборонити користувачам Windows, щоб вимкнути або перезавантажити систему

Коли комп'ютер Наші співробітники мають доступ інші користувачі (членами сім'ї, друзями або колегами по роботі), найбільш ймовірно, не хочуть, щоб у них доступ до деяких системні діїМіж ними включаються закриття або перезавантажити ваші вікна. Наприклад, якщо користувач давайте відкриємо деякі файли або додатків ми працюємо, якщо інший користувач близько або перезавантажити систему може втратити години роботи. Щоб уникнути подібних ситуацій, найпростіше обмеженим доступом інші користувачі системних команд вимикання, перезапуск, сон або зимувати.

Як обмежують доступ користувачів Windows, вимикання, перезавантаження, очікування або сплячий режим?

  • відкритий Microsoft Management консул (Тип: MMC in Пошук по сайту від Start Menu)
  • потім натисніть на філе (Верхній лівий кут) і виберіть Додати / видалити оснащення

-Видалення оснастки консолі управління

  • ліва сторона у відкрите вікно, двічі клацніть на Об'єктів групової політики

група-політика-об'єкт

  • потім натисніть на перегорнутиОб'єктів групової політики: Локальний комп'ютер)

група-політика-майстер

  • перейдіть на вкладку користувачівпотім виберіть Номери для адміністраторів і натисніть на кнопку OK, Тоді обробка

Select-користувачі-для-групової політики об'єкта

  • назад MMCВідповідно з новою групою, створеною Локальний комп'ютер / Політика які є адміністраторами, Перейдіть до Конфігурація користувача> Адміністративні шаблони> меню Пуск і панелі завдань
  • в правій панелі знайдіть і двічі клацніть запис Вилучення і запобігання доступу до вимикання, перезавантаження, сон, і сплячий команди

видалити доступу до зупинки перезапуск, сон, сплячий

  • Потім у діалоговому вікні Параметри вікні виберіть включено і натисніть на кнопку застосовувати і OK

Запобігти користувачів-від-закриваючи вниз-комп'ютер

Після внесення цих змін, замовлення Вимикати, перезапуск, сон si замовити будуть видалені з Start Menu. Кнопка потужність буде відсутня, і на екрані Безпека Windows які можуть бути доступні за допомогою комбінації клавіш Ctrl + Alt + Delete.

видалити-силові варіанти

Примітка: Якщо ви хочете, щоб запобігти обмеженню та Log Off команду в меню Пуск, а потім ще під комп'ютер / настройки, які не є адміністраторами Локальна політика включена Видалити Вихід в меню Пуск.

НАЛАШТУВАННЯ STEALTH - Як запобігти користувачів Windows, від виключення або перезавантаження комп'ютера

Як ми можемо заборонити користувачам Windows, щоб вимкнути або перезавантажити систему

Про автора

хитрість

Залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.